Mario Schelling: dé hovenier voor u in Naarden

Wenst u in of in de omgeving van Naarden uw nieuwe tuin te laten ontwerpen? Of bent u op momenteel op zoek naar een hoveniersbedrijf om tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating en/of beregening tot een goed einde te laten brengen? In de regio Naarden kunt u dan hoe dan ook terecht bij Hoveniersbedrijf Mario Schelling. Of u nu ondernemer bent of een particulier, al onze diensten zijn voor u beschikbaar. Bij elk project werken we op een klantgerichte wijze waarbij we natuurlijk volledig tegemoetkomen aan de eisen en wensen van u als klant. Als u meer wilt weten over onze diensten of de tarieven die we hanteren, lees dan even verder. Contact opnemen kan natuurlijk altijd.

hovenier naarden hoveniersbedrijf

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

Het feit dat Hoveniersbedrijf Mario Schelling in en rond Naarden een breed scala aan hoveniersdiensten aanbiedt, is vanzelfsprekend al reden genoeg voor grote tevredenheid bij onze klanten. U zou daarom een goede beslissing nemen ons in te schakelen als hovenier in Naarden. U profiteert dan ook nog eens van de volgende aspecten:

 • Wij bieden een totale verzorging
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Met veel creativiteit komen wij tot unieke tuinontwerpen
 • We werken louter met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Kwaliteit en vakmanschap komen in alle werkzaamheden tot uiting

Voor welke diensten kunt u bij onze hovenier terecht?

Als hovenier is Mario Schelling in Naarden allround inzetbaar. Onze werkzaamheden laten zich grofweg verdelen in de volgende vijf categorieën:

 • Ontwerp: we maken een schets op papier en komen daarna tot definitief getekende ontwerpen en een bijpassend beplantingsplan. We adviseren en inspireren u van het ontwerp tot aan het aanleggen van de tuin.
 • Aanleg: wij leggen uw tuin geheel aan volgens uw wensen en eisen.
 • Bestrating: wij hebben een schat aan ervaring met het bestraten van tuinen en terrassen. Deze ervaring houdt de meest uiteenlopende soorten bestrating in.
 • Onderhoud: bij ons kunt u wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden inplannen. Een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt zijn bij ons uiteraard ook mogelijk. Na een onderhoudsbeurt van Hoveniersbedrijf Mario Schelling ziet uw tuin in Naarden er weer uit als nieuw.
 • Een deugdelijke periodieke beregening voor de nodige besproeiing van uw tuin.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u Hoveniersbedrijf Mario Schelling inzetten voor een uniek tuinontwerp, een vakkundige tuinaanleg of een bekwaam periodiek tuinonderhoud? Bel 06-12883862 of stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl om dit in gang te zetten. We verstrekken u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte. Niet veel later zult ook u in de overtuiging zijn dat Mario Schelling als hovenier tot de beste van de regio Naarden behoort.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2020 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media