Mario Schelling: hovenier gespecialiseerd in tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame hovenier om het onderhoud van uw tuin goed te laten uitvoeren?Hoveniersbedrijf Mario Schelling heeft alle benodigde expertise als het gaat om het onderhouden van tuinen. Uiteraard voldoet het door ons uitgevoerde tuinonderhoud aan alle wensen en eisen die u heeft gesteld aan de staat van uw tuin. Het onderhouden van tuinen doen we voor particulieren, bedrijven en overheden. Wenst u hierover meer te weten? Lees dan op uw gemak verder of neem gerust contact op met onze hoveniers.
20170520_122453

Flexibel inzetbaar voor al uw tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Mario Schelling weet het onderhouden van eenvoudige tot complexe tuinen steeds weer tot goede resultaten te laten leiden:

 • Totale tuinverzorging op maat
 • Flexibel inzetbaar voor diverse klussen
 • Wij maaien, snoeien, beplanten en maken uw tuin weer piekfijn!
 • Groenverzorging door ervaren hoveniers
 • Kwaliteit en vakmanschap komen in alle werkzaamheden tot uiting

Werkwijze bij het onderhouden van een tuin

Het regelmatig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden zijn zeer belangrijk voor een tuin in goede conditie. Ook voor het uiterlijk is goed tuinonderhoud natuurlijk relevant. Bij Hoveniersbedrijf Mario Schelling is uw tuin in goede handen. Snoeiwerk, gazononderhoud en boomonderhoud zijn voorbeelden van werkzaamheden die hieronder vallen. Wij verzorgen verder ook een grondige voorjaarsbeurt om uw tuin klaar te maken om van de zomer te genieten. Daarnaast geven we uw tuin desgewenst een professionele najaarsbeurt, zodat deze goed de winter in kan. Onze werkzaamheden voeren we uit voor particulieren en bedrijven en lopen daarom erg uiteen. Daardoor hebben we verschillende tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Maar we doen ook specialistisch werk, zoals bestrating en boomverzorging. Informeer gerust bij onze hoveniers naar de mogelijkheden omtrent tuinonderhoud, dan komen we vast samen tot de beste oplossingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het inzetten van Hoveniersbedrijf Mario Schelling voor het onderhoud van uw tuin? Bel 06-12883862, stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl of vul het contactformulier op onze website in als u hier meer over wilt weten. Een vrijblijvende offerte kan u dan uiteraard al snel overhandigd worden. Als u vervolgens daadwerkelijk met ons in zee gaat, dan verzekert u zich van vakkundig tuinonderhoud.

Hoveniersbedrijf Mario Schelling is uw partij voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud voor tuinen in de regio Bussum. Wij zijn tevens werkzaam in onder andere: AlmereBlaricum, , EemnesHilversumHuizenKortenhoefLaren en Naarden.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media