Hoveniersbedrijf Mario Schelling

Hoveniersbedrijf Mario Schelling is een jong bedrijf en is opgericht door Mario Schelling in 2015. Mario is in 2014 afgestudeerd aan het Wellant College te Houten als Hovenier. Naast zijn studie heeft hij vele cursussen gevolgd en werkervaring opgedaan. Ook heeft hij 2 seizoenen meegewerkt aan het tv-programma ‘’ onze tuin’’ op RTV Utrecht als o.a. projectleider.
hoveniersbedrijf mario schelling

Wat doen we?

Hoveniersbedrijf Mario Schelling verricht voornamelijk werkzaamheden in de buitenruimte voor particulieren en bedrijven.
Onze werkzaamheden bestaan in het beginstadium uit het in kaart brengen van de klantvraag en klantwens. We werken op een klantvriendelijke manier en overleggen met de klant over zijn of haar wensen. Bij het maken van een ontwerp, schetsen we de eerste lijnen op papier en maken ook definitief getekend ontwerpen en een bijpassend beplantingsplan. De werkzaamheden bestaan niet alleen maar uit het (her)aanleggen van tuinen, maar ook aan het onderhouden van tuinen. Dit kan wekelijks, maandelijks of jaarlijks gedaan worden. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de regio van het Gooi, maar ook buiten het Gooi verrichten wij werkzaamheden in de buitenruimte.

Wat is onze werkwijze?

Als u een tuin wilt laten aanleggen, of wilt laten onderhouden, dan bespreken wij samen met u wat uw wensen zijn. Daarna wordt er een ontwerp of onderhoudsplan gemaakt met bijbehorende offerte. Zo kunt u in een keer zien waar u aan toe bent.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

     

    Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

    Volg ons op social media