Mario Schelling: dé hovenier voor u in Bussum

Wilt u in of nabij Bussum door een vakkundige hovenier een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of zoekt u een hoveniersbedrijf om de aanleg, de bestrating, het onderhoud of de beregening bij uw huis te laten uitvoeren? Dan zal het u verheugen dat u in Bussum en omgeving daarvoor uitstekend terecht kunt bij Hoveniersbedrijf Mario Schelling. Deze veelzijdigheid aan diensten bieden we aan particulieren en bedrijven in de regio. We werken bij elk project op een klantvriendelijke manier en bespreken natuurlijk altijd op een uitvoerige manier de wensen en eisen van u als klant. Lees gerust verder of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

hoveniersbedrijf bussum hovenier

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

Dat Hoveniersbedrijf Mario Schelling in en rond Bussum een grote diversiteit aan hoveniersdiensten aanbiedt zorgt natuurlijk al voor een grote waardering bij onze klanten. U zou daarom een goede keuze maken door ons in te zetten als hovenier in Bussum, ook om de volgende redenen:

 • Wij bieden totale verzorging
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Met veel creativiteit komen wij tot unieke tuinontwerpen
 • We werken louter met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Kwaliteit en vakmanschap komen in alle werkzaamheden tot uiting

Voor welke diensten kunt u bij onze hovenier terecht?

Hoveniersbedrijf Mario Schelling is een veelzijdige hovenier die u in Bussum voor diverse werkzaamheden kunt inzetten. Deze laten zich in principe verdelen in de volgende vijf categorieën:

 • Ontwerp: we maken eerst een schets op papier, waarna we tot definitief getekend ontwerpen en een bijpassend beplantingsplan komen. We adviseren en inspireren u van het ontwerp tot aan de aanleg van de tuin.
 • Aanleg: wij leggen uw tuin geheel naar uw wensen en eisen aan.
 • Bestrating: wij hebben een schat aan ervaring met het deels of zelfs geheel bestraten van tuinen. Deze ervaring behelst de meest uiteenlopende soorten bestrating.
 • Onderhoud: bij ons kunt u onderhoudswerkzaamheden inplannen op wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. Een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt zijn bij ons natuurlijk ook mogelijk. Na een onderhoudsbeurt van Hoveniersbedrijf Mario Schelling ziet uw tuin in Bussum er weer als nieuw uit.
 • Een goede beregening voor een tijdige besproeiing van uw tuin.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u Hoveniersbedrijf Mario Schelling in te schakelen voor het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin in of in de omgeving van Bussum? Bel dan naar 06-12883862 of stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl, dan verstrekken we u zo snel mogelijk meer informatie of een vrijblijvende offerte. U zult daarna snel ook in de overtuiging zijn dat wij als hovenier tot de beste van de regio Bussum behoren.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media