Mario Schelling: hovenier gespecialiseerd in tuinbestrating

Bent u op zoek naar een professionele en kundige hovenier om de bestrating van uw tuin of terras goed te laten uitvoeren? Als het gaat om het keurig bestraten van een tuin, hebben we namelijk alle benodigde expertise in huis. Deze bestrating nemen we uiteraard vooraf uitvoerig met u door. Het bestraten van tuinen en terrassen doen we voor particulieren, bedrijven en overheden. Wenst u hier meer over te weten? Lees dan even verder of neem gerust contact op met onze hoveniers.

bestrating

Kwaliteit bestrating en vakmanschap

Het bestraten van tuinen weet Hoveniersbedrijf Mario Schelling iedere keer weer tot de gewenste resultaten te laten leiden:

 • Passend bestratingsadvies voor uw tuin
 • Diverse mogelijkheden
 • Creatieve ontwerpen voor uw terras of tuinpad
 • Zorgeloos genieten van waterpas gelegde tegels en terras
 • Vrijblijvend eerste gesprek en offerte

Onze werkwijze bij het bestraten van een tuin

Bestrating voor tuinen is er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Het begint uiteraard allemaal met het selecteren van de bestrating die optimaal past bij uw eisen, wensen, voorkeuren, huidige tuin en budget. Vanzelfsprekend kunnen de behulpzame hoveniers van Hoveniersbedrijf Mario Schelling u hierbij van advies voorzien. Wij hebben immers een schat aan ervaring met de meest uiteenlopende soorten bestrating. Het bestraten zelf doen wij op snelle en accurate wijze. Voor het bestraten van verschillende soorten verbanden kunt u eveneens uitstekend bij onze hoveniers terecht. Informeer wat dit betreft gerust naar de mogelijkheden.
tuin bestrating

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd om Hoveniersbedrijf Mario Schelling in te zetten voor het (opnieuw) bestraten van de tuin bij uw woning of pand? Bel 06-12883862, stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl of vul het contactformulier op onze website in als u hier meer over wilt weten of een aanvraag te doen. We verstrekken u dan snel en vrijblijvend een offerte en aanvullende informatie. Als u met ons in zee gaat, dan verzekert u zich van een professionele bestrating van uw tuin.

Hoveniersbedrijf Mario Schelling is uw partij voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud voor tuinen in de regio Bussum. Wij zijn tevens werkzaam in onder andere: AlmereBlaricum, , EemnesHilversumHuizenKortenhoefLaren en Naarden.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media