Mario Schelling: dé hovenier in Laren

Wenst u in, of in de omgeving van, Laren een tuin te laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden? Bel dan Hoveniersbedrijf Mario Schelling. Wij zijn specifiek gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating en beregening. Of u nu particulier of ondernemer bent, Hoveniersbedrijf Mario Schelling is u graag van dienst. Bij ieder project wordt op een klantgerichte wijze gewerkt, waarbij uw wensen centraal staan. Wenst u meer te weten over onze diensten of tarieven? Lees dan vooral verder of neem direct contact op voor een afspraak met onze hovenier in Laren.

hovenier laren hoveniersbedrijf

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

Allereerst bieden wij een veelvoud aan diensten aan in Laren en omgeving, waardoor wij al diverse klanten tevreden hebben mogen stellen. U maakt dan ook een goede keuze als u ons inzet als uw hovenier in Laren. Ons hoveniersbedrijf onderscheidt zich middels de volgende kenmerken:
 • Wij bieden een totale verzorging
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Met veel creativiteit komen wij tot unieke tuinontwerpen
 • We werken louter met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Kwaliteit en vakmanschap komen in alle werkzaamheden tot uiting

Welke diensten levert onze hovenier?

U kunt hoveniersbedrijf Mario Schelling in Laren inschakelen voor allround tuinwerkzaamheden. Zo hebben wij onze werkzaamheden in de volgende vijf categorieën verdeeld:

 • Ontwerp: we maken een schets op papier en komen daarna tot definitief getekende ontwerpen en een bijpassend beplantingsplan. We adviseren en inspireren u van het ontwerp tot en met de aanleg van uw tuin.
 • Aanleg: wij leggen uw tuin geheel aan volgens uw wensen en eisen.
 • Bestrating: wij hebben een schat aan ervaring met het bestraten van tuinen en terrassen. Deze ervaring houdt de meest uiteenlopende soorten bestrating in.
 • Onderhoud: bij ons kunt u wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden inplannen. Een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt zijn bij ons uiteraard ook mogelijk. Na een onderhoudsbeurt van Hoveniersbedrijf Mario Schelling ziet uw tuin in Laren er weer zo goed als nieuw uit.
 • Een deugdelijke periodieke beregening voor de nodige besproeiing van uw tuin.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag een offerte aan voor uw hovenier in Laren

Wenst u Hoveniersbedrijf Mario Schelling in Laren in te zetten voor een prachtig tuinontwerp, een professionele tuinaanleg of periodiek tuinonderhoud? Bel dan vandaag nog naar 06-12883862 of stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl om uw offerte aan te vragen. We voorzien u graag van meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Kies ook voor vakmanschap en kwaliteit in Laren en maak de keuze voor Hoveniersbedrijf Mario Schelling!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media