Mario Schelling: dé hovenier voor u in Hilversum

Bent u momenteel op zoek naar een hovenier voor het ontwerpen of aanleggen van een nieuwe, fraaie tuin in Hilversum? Of wilt u een kundig hoveniersbedrijf inschakelen voor het onderhoud, een nieuwe bestrating of een deugdelijke beregening van uw tuin? In en rond Hilversum vindt u in Hoveniersbedrijf Mario Schelling de tuinspecialist die u zoekt. Onze diensten bieden aan bij zowel particulieren als overheden en bedrijven. Van een klantgerichte werkwijze weet u zich sowieso verzekerd. Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en eisen van u als klant. Wilt u hier meer over weten? Of wenst u inzicht te hebben in de tarieven die we hanteren? Neem dan gerust contact met ons op.

hovenier hilversum hoveniersbedrijf

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

Zoals reeds beschreven heeft Hoveniersbedrijf Mario Schelling in en rond Hilversum een breed scala aan hoveniersdiensten te bieden. Maar de grote tevredenheid die onze klanten bij ons telkens weer hebben is ook het gevolg van de volgende facetten:
 • Een totale verzorging wordt door ons geboden
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Met een flinke dosis creativiteit komen wij tot unieke tuinontwerpen
 • We werken alleen met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Kundigheid en kwaliteit zijn bij al onze werkzaamheden zichtbaar

Voor welke diensten kunt u bij onze hovenier terecht?

In Hilversum en omgeving is Hoveniersbedrijf Mario Schelling een autoriteit in de hovenierswereld. Onze diensten verdelen we hierbij overzichtelijk onder in vijf categorieën:

 • Ontwerp: eerst creëren we een schets op papier, waarna we naar een definitief ontwerp en een bijpassend beplantingsplan toewerken. We staat u bij met raad en daad bij het ontwerp én bij de effectieve aanleg van uw tuin.
 • Aanleg: wij leggen uw tuin aan op basis van al uw wensen en eisen.
 • Bestrating: we zijn zeer bedreven in het bestraten van terrassen en tuinen. We realiseren hierbij de meest uiteenlopende bestratingssoorten.
 • Onderhoud: u kunt onderhoudswerken aan uw tuin op wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis laten uitvoeren door onze hovenier. Voor de voor- en najaarsbeurt zijn we ook inzetbaar. Na het door onze hovenier verzorgde tuinonderhoud oogt uw tuin in Hilversum weer keurig gesoigneerd.
 • Een gedegen periodieke beregening voor de nodige besproeiing van uw tuin.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u Hoveniersbedrijf Mario Schelling in te zetten voor een prachtig gepersonaliseerd tuinontwerp, een keurig aangelegde tuin of deskundig uitgevoerd tuinonderhoud? Bel dan 06-12883862 of stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl. Graag zouden we u meer informatie of vrijblijvend een offerte doen toekomen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media