Mario Schelling: dé hovenier voor u in Eemnes

Bent u in de buurt van Eemnes op zoek naar een uitstekende hovenier, bijvoorbeeld voor het ontwerp, de aanleg, de bestrating, het onderhoud of de beregening van uw tuin? Dan is het goed dat u bent terechtgekomen op de website van Hoveniersbedrijf Mario Schelling. Door ons als hovenier in te schakelen verzekert u zich van topkwaliteit en een prettige, klantgerichte werkwijze. Laat ons gerust al uw wensen en eisen weten. Wilt u meer weten over de diensten die we aanbieden, onze werkwijze of onze tarieven? Lees dan even verder of neem contact met ons op.
hovenier eemnes hoveniersbedrijf

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

In en rond Eemnes heeft Hoveniersbedrijf Mario Schelling het nodige te bieden aan hoveniersdiensten. Maar bij onze klanten worden wij ook bewierookt dankzij de volgende punten:
 • Een totale verzorging wordt door ons geboden
 • Onze hoveniers zijn flexibel inzetbaar
 • Met een flinke dosis creativiteit komen wij tot buitengewone tuinontwerpen
 • We werken alleen met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Kundigheid en kwaliteit zijn bij al onze werkzaamheden zichtbaar

Voor welke diensten kunt u bij onze hovenier terecht?

In de regio Eemnes wordt Hoveniersbedrijf Mario Schelling bewierookt om de veelheid aan geboden diensten. Ons dienstenpakket laat zich in wezen onderverdelen in vijf categorieën, te weten:

 • Ontwerp: na een papierschets te hebben samengesteld, werken we toe naar een definitief ontwerp en een bijpassende beplantingsplan. We adviseren u natuurlijk ook bij het ontwerp én bij de aanleg van uw tuin die later plaatsvindt.
 • Aanleg: op basis van uw wensen en eisen voeren we de tuinaanleg uit.
 • Bestrating: we zijn zeer capabel in het bestraten van terrassen en tuinen. We realiseren hierbij de meest uiteenlopende soorten van bestrating.
 • Onderhoud: u kunt onderhoudswerkzaamheden op wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis aan uw tuin laten uitvoeren door onze bevlogen hovenier. Daarbij zijn we ook in te schakelen voor de voor- en najaarsbeurt. Na het door onze hovenier uitgevoerd tuinonderhoud maakt uw tuin in Eemnes weer een gesoigneerde indruk.
 • Een periodieke beregening voor een gedegen besproeiing van uw tuin.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u Hoveniersbedrijf Mario Schelling wenst in te zetten voor een gepersonaliseerd tuinontwerp, een rimpelloos aangelegde tuin of gesmeerd uitgevoerd tuinonderhoud, neem dan contact met ons op. Als u belt naar 06-12883862 of een e-mail stuurt naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl, verstrekken we u zo snel mogelijk meer informatie of een vrijblijvende offerte. Mocht u ons inschakelen, dan verlaat onze hovenier Eemnes pas wanneer de gewenste tuinwerkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media