Mario Schelling: dé hovenier voor u in Kortenhoef

Bent u voor het ontwerp of de aanleg van een fijne nieuwe tuin in of rond Kortenhoef op zoek naar een uitstekende hovenier? Of wenst u een hoveniersbedrijf in te schakelen voor het onderhouden, bestraten of beregenen van uw tuin? Voor al deze klussen kunt u als particulier, maar ook als bedrijf of overheid, in de regio Kortenhoef probleemloos Hoveniersbedrijf Mario Schelling inzetten. U bent dan in ieder geval verzekerd van een klantgerichte werkwijze. Het is voor ons namelijk volkomen normaal dat we zo veel mogelijk meegaan met de wensen en eisen van onze klanten. Als u hierover, of over onze werkwijze of tarieven meer wilt weten, lees dan gerust even verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

hovenier kortehoef hoveniersbedrijf

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

In de omgeving van Kortenhoef wordt Hoveniersbedrijf Mario Schelling gelauwerd om zijn diversiteit aan geleverde diensten, maar ook om de prettige manier van werken. Dit uit zich in de volgende aspecten:
 • Een totale verzorging wordt door ons geboden
 • Onze hoveniers zijn flexibel inzetbaar
 • Met een flinke dosis creativiteit komen wij tot buitengewone tuinontwerpen
 • We werken alleen met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Professionaliteit en kwaliteit zijn bij al onze werkzaamheden zichtbaar

Voor welke diensten kunt u bij onze hovenier terecht?

In de omgeving van Kortenhoef staat Hoveniersbedrijf Mario Schelling bekend als een ware expert op het gebied van tuinwerkzaamheden. De diensten die we bieden zijn grofweg onder te verdelen in de volgende vijf categorieën:

 • Ontwerp: na eerst een papierschets te hebben gecreëerd werken we toe naar een definitief ontwerp en een bijpassende beplantingsstrategie. We staat u bij met raad en daad bij het ontwerp én bij het daadwerkelijke aanleggen van uw tuin.
 • Aanleg: op basis van uw wensen en eisen leggen we uw tuin aan.
 • Bestrating: we zijn zeer bedreven in het bestraten van terrassen en tuinen. We realiseren hierbij de meest uiteenlopende bestratingssoorten.
 • Onderhoud: u kunt onderhoudswerken op wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis aan uw tuin uit laten voeren door onze gemotiveerde hovenier. Daarbij zijn we ook in te schakelen voor de voor- en najaarsbeurt. Na het door onze hovenier uitgevoerde tuinonderhoud maakt uw tuin in Kortenhoef weer een gesoigneerde indruk.
 • Een tijdige besproeiing van uw tuin dankzij periodieke beregening.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u Hoveniersbedrijf Mario Schelling in te zetten voor een prachtig gepersonaliseerd tuinontwerp, een keurig aangelegde tuin of netjes uitgevoerd tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 06-12883862 of stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl, dan beantwoorden we snel al uw vragen of overhandigen we u vrijblijvend een offerte. Als u Mario Schelling als hovenier in Kortenhoef inschakelt voldoet uw tuin binnenkort (weer) helemaal aan uw wensen!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media