Mario Schelling: hovenier gespecialiseerd in tuinen aanleggen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige hovenier voor de aanleg van uw nieuwe tuin? Hoveniersbedrijf Mario Schelling ruime ervaring wat betreft het aanleggen van tuinen. Bovendien weten wij met onze creativiteit telkens weer tot fraai aangelegde tuinen te komen. Uiteraard voldoet deze aanleg aan alle wensen en eisen die u heeft gesteld aan uw toekomstige tuin. Het aanleggen van nieuwe tuinen doen we voor particulieren, bedrijven en overheden. Wilt u hierover meer weten? Neem dan gerust even contact op met onze behulpzame hovenier.
tuinaanleg tuin aanleggen mario schelling

Hoveniersbedrijf Mario Schelling

Hoveniersbedrijf Mario Schelling weet het aanleggen van nieuwe tuinen herhaaldelijk tot goede resultaten te laten leiden. Ook bij onze andere diensten leggen we steeds weer een hoge kwaliteit aan de dag:

 • Totale verzorging van ontwerp tot oplevering
 • Flexibel inzetbaar voor diverse werkzaamheden
 • Wij denken graag met u mee voor een creatieve tuin die bij u past!
 • Onze hoveniers zijn goed geschoolde en ervaren vakmensen
 • Vrijblijvend eerste gesprek en offerte voor definitief ontwerp

Onze werkwijze bij het aanleggen van een tuin

Waarschijnlijk bent u tot de conclusie gekomen dat uw tuin inmiddels toe is aan een nieuw uiterlijk. Een kleine of grote wijziging aan uw tuin kan door Hoveniersbedrijf Mario Schelling probleemloos worden verwezenlijkt. Natuurlijk spreken we eerst uitvoerig uw wensen en eisen door over uw toekomstige tuin. De aanleg begint daarna met het secuur meten van uw tuin, zodat we goed kunnen bepalen waar uw terras, grasveld of border gaat komen. Als u al een ingerichte tuin heeft, halen we desgewenst de oude bestrating en eventueel beplanting eruit. Daarna starten we met het grondwerk. Wij kunnen kabels voor verlichting en leidingen voor het sproeien van uw tuin tegelijkertijd aanleggen. De tuinaanleg start daarna met het straatwerk, waarna elementen, zoals borders, worden aangebracht. De laatste stap is het aanbrengen van verse beplanting. Mooie groene struiken, bomen, kleurige bloemen en een grasveld zijn voorbeelden van de vele mogelijkheden die we u bieden. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor nieuwe schuttingen, poorten of andere tuinafscheidingen om uw tuin compleet te maken. Tenslotte ruimen we alles netjes op en kunt u genieten van uw nieuwe tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in de inzet van Hoveniersbedrijf Mario Schelling voor de aanleg van uw nieuwe tuin? Bel 06-12883862, stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl of vul het contactformulier op onze website in als u hier meer over wilt weten. Een offerte kan u dan natuurlijk al snel én vrijblijvend overhandigd worden. Met Hoveniersbedrijf Mario Schelling verzekert u zich van een tuinaanleg naar uw wens.

Hoveniersbedrijf Mario Schelling is uw partij voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud voor tuinen in de regio Bussum. Wij zijn tevens werkzaam in onder andere: AlmereBlaricum, , EemnesHilversumHuizenKortenhoefLaren en Naarden.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media