Mario Schelling: dé hovenier voor u in Huizen

Zoekt u in of nabij Huizen een hovenier die uw nieuwe tuin op fraaie wijze weet te ontwerpen? Of bent u op zoek naar een vakbekwaam hoveniersbedrijf voor het aanleggen, het onderhouden, het bestraten en/of het beregenen van uw tuin? In (de omgeving van) Huizen kunt u voor al deze tuinwerkzaamheden zonder aarzeling Hoveniersbedrijf Mario Schelling inschakelen. Wij bieden onze diensten bij zowel particulieren als bedrijven en overheden aan. Van een klantgerichte werkwijze bent u bij ons in ieder geval verzekerd. Alleszins komen we zoveel mogelijk tegemoet aan de wensen en eisen die u als klant heeft. Wilt u meer weten over de werkwijze of de tarieven die we hanteren? Lees dan even verder of neem gerust contact met ons op.

hovenier huizen hoveniersbedrijf

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

Dat Hoveniersbedrijf Mario Schelling in en rond Huizen een aanzienlijke diversiteit aan hoveniersdiensten aanbiedt, is vanzelfsprekend al een feit dat leidt tot grote tevredenheid bij onze huidige en vroegere klanten. Daarom én dankzij de volgende aspecten zou u een goede beslissing nemen ons in te zetten als hovenier in Huizen:
 • Een totale verzorging wordt door ons geboden
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Met een flinke dosis creativiteit komen wij tot unieke tuinontwerpen
 • We werken alleen met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Kwaliteit en vakmanschap komen in al onze werkzaamheden tot wasdom

Voor welke diensten kunt u bij onze hovenier terecht?

In en nabij Huizen is Mario Schelling als hovenier allround inzetbaar. Onze werkzaamheden zijn onder te verdelen in deze vijf categorieën:

 • Ontwerp: we maken eerst een papierschets en komen daarna tot een definitief ontwerp en een bijpassend beplantingsplan. We adviseren en inspireren u van het ontwerp tot de daadwerkelijke aanleg van uw tuin.
 • Aanleg: wij leggen uw tuin aan de hand van uw wensen en eisen aan.
 • Bestrating: we zijn zeer bedreven in het bestraten van tuinen en terrassen. Deze ervaring behelst de meest uiteenlopende soorten bestrating.
 • Onderhoud: bij ons kunt u onderhoudswerken aan uw tuin op wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis inplannen. Voor een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt zijn we ook beschikbaar. Na het gepleegde tuinonderhoud van onze hovenier ziet uw tuin in Huizen er weer uit als nieuw.
 • Een gedegen periodieke beregening voor de nodige besproeiing van uw tuin.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u overweegt Hoveniersbedrijf Mario Schelling in te schakelen voor een mooi tuinontwerp op maat, een deskundig aangelegde tuin of een bekwaam uitgevoerd tuinonderhoud, dan kunt u bellen naar 06-12883862 of een e-mail sturen naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl. We verstrekken u graag meer informatie of een offerte. Als u ons daadwerkelijk inzet, dan zult ook u binnenkort overtuigd zijn dat Mario Schelling als hovenier tot de beste van de omgeving van Huizen behoort.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media