Mario Schelling: deskundig hoveniersbedrijf

Bent u op zoek naar een vakbekwame hovenier om een nieuwe tuin te laten ontwerpen of aanleggen? Of wenst u een professioneel hoveniersbedrijf in te schakelen voor de bestrating, het onderhoud of de beregening van uw tuin? Welnu, voor al deze tuinwerkzaamheden kunt u bij uitstek terecht bij Hoveniersbedrijf Mario Schelling. Deze keur aan diensten bieden we aan particulieren, bedrijven en overheden. Dat doen we zeer klantgericht. Daardoor weet u zeker dat wij zo veel mogelijk tegemoetkomen aan de wensen en eisen die u als klant heeft. Heeft u interesse in een of meerdere diensten van Hoveniersbedrijf Mario Schelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Hovenier mario schelling hoveniersbedrijf

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

Het feit alleen al dat Hoveniersbedrijf Mario Schelling zo’n aanzienlijke diversiteit aan hoveniersdiensten aanbiedt zorgt reeds voor een grote tevredenheid onder onze klanten. U zou er daarom goed aan doen ons in te schakelen als hovenier, maar ook om de volgende redenen:
 • Wij bieden een totale verzorging
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Met veel creativiteit komen wij tot unieke tuinontwerpen
 • We werken louter met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Kwaliteit en vakmanschap komen in alle werkzaamheden tot uiting

Voor welke diensten kunt u bij onze hovenier terecht?

Mario Schelling is een allround hoveniersbedrijf dat u voor verschillende werkzaamheden kunt inzetten:
 • Ontwerp: we maken eerst een schets op papier waarna we tot definitief getekend ontwerpen en een bijpassend beplantingsplan komen. We adviseren en inspireren u van het ontwerp tot bij de aanleg van de tuin.
 • Aanleg: wij leggen uw tuin geheel naar uw wensen en eisen aan.
 • Bestrating: wij hebben een schat aan ervaring met het deels of zelfs totaal bestraten van tuinen en terrassen. Deze ervaring behelst de meest uiteenlopende soorten bestrating.
 • Onderhoud: bij ons kunt u onderhoudswerkzaamheden inplannen op wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. Een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt zijn bij ons natuurlijk ook mogelijk. Na een onderhoudsbeurt van Hoveniersbedrijf Mario Schelling ziet uw tuin er weer uit als nieuw.
 • Een goede beregening voor een tijdige besproeiing van uw tuin.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in het inzetten van Hoveniersbedrijf Mario Schelling voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Bel dan naar 06-12883862 of stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl. We verstrekken u dan snel meer informatie of overhandigen u vrijblijvend een offerte. U zult dan snel aansluiten in de rij van tevreden klanten die Hoveniersbedrijf Mario Schelling reeds heeft.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media