Mario Schelling: dé hovenier voor u in Blaricum

Bent u in of nabij Blaricum op zoek naar een bekwame hovenier die voor u een nieuwe tuin op fraaie wijze ontwerpt? Of zoekt u naar een kundig hoveniersbedrijf voor de aanleg, het onderhoud, de bestrating en/of de beregening van uw tuin? In (de omgeving van) Blaricum kunt u voor alle genoemde tuinwerkzaamheden Hoveniersbedrijf Mario Schelling inzetten. Onze diensten bieden wij aan bij zowel particulieren als bedrijven en overheden. U bent bij ons verzekerd van een klantgerichte werkwijze. We komen in ieder geval zo veel mogelijk tegemoet aan alle wensen en eisen die u als klant heeft. Als u meer wilt weten over de werkwijze of de tarieven die we hanteren, neemt u dan even contact met ons op? Eerst even verder lezen kan natuurlijk ook.

hovenier blaricum hoveniersbedrijf

Waarin onderscheidt ons hoveniersbedrijf zich?

Zoals gezegd biedt Hoveniersbedrijf Mario Schelling in en rond Blaricum een breed scala aan hoveniersdiensten. De grote tevredenheid die onze klanten bij ons steeds hebben is daarnaast het gevolg van de volgende aspecten:

 • Een totale verzorging wordt door ons geboden
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Met een flinke dosis creativiteit komen wij tot unieke tuinontwerpen
 • We werken alleen met goed geschoolde en ervaren hoveniers
 • Vakmanschap en kwaliteit komen in al onze werkzaamheden tot wasdom

Voor welke diensten kunt u bij onze hovenier terecht?

In de regio Blaricum is Hoveniersbedrijf Mario Schelling een toonaangevend bedrijf in de hovenierswereld. De diensten die we aanbieden zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

 • Ontwerp: we creëren eerst een papierschets, waarna we tot een definitief ontwerp en een bijpassend beplantingsplan komen. We adviseren en inspireren u bij het ontwerp én bij de daadwerkelijke aanleg van uw tuin.
 • Aanleg: wij leggen uw tuin aan op basis van uw wensen en eisen.
 • Bestrating: we zijn zeer bedreven in de bestrating van tuinen en terrassen. Deze ervaring omvat de meest uiteenlopende bestratingssoorten.
 • Onderhoud: bij ons kunt u onderhoudswerken aan uw tuin op wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis laten uitvoeren. Voor de voor- en najaarsbeurt zijn we ook beschikbaar. Na het door onze hovenier gepleegde tuinonderhoud ziet uw tuin in Blaricum er weer goed gesoigneerd uit.
 • Een gedegen periodieke beregening voor de nodige besproeiing van uw tuin.
tuindesign
tuin bestrating
tuinontwerp hoveniersbedrijf mario schelling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u Hoveniersbedrijf Mario Schelling inschakelen voor een mooi tuinontwerp op maat, een deskundig aangelegde tuin of bekwaam uitgevoerd tuinonderhoud? Dan kunt u bellen naar 06-12883862 of een e-mail sturen naar info@hoveniersbedrijfmarioschelling.nl. Graag zouden we u meer informatie verstrekken of vrijblijvend een offerte overhandigen. Wanneer u ons inzet zult u snel merken dat Mario Schelling tot de beste hoveniers van de regio Blaricum behoort.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   

  Hoveniersbedrijf Mario Schelling   2019 | Sitemap | Privacy verklaring

  Volg ons op social media